”Jos osaa ja ymmärtää sen läpikotaisin, näkee ja ymmärtää paljon muutakin.” – Vincent van Gogh

Monipuolista fysioterapiaa Lieksassa

Fysioterapian tavoitteena on parantaa toiminta- ja liikuntakykyä. Fysio-Leena tarjoaa kattavat fysioterapiapalvelut. Suunnittelemme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen hoito-ohjelman, jossa voidaan yhdistellä erilaisia fysikaalisia hoitoja, fysioterapeutin ohjaamia liikeharjoituksia sekä itsenäistä harjoittelua.

Toimitilamme sijaitsevat Lieksassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sisäänkäynti on esteetön, joten meille pääsee mukavasti myös vaikkapa pyörätuolilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää fysioterapiasta tai muista palveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin sivujemme lomakkeella.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutus

Kela järjestää kuntoutusta tuki- ja liikuntaelinoireisille kuntoutujille. Meiltä kuntoutumisen tueksi saa erilaisia fysikaalisia hoitoja ja fysioterapiaa. Lisätietoja Kelan sivuilta.

Allasterapia

Liikeharjoittelua altaassa, johon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Fysioterapeuttimme on mukana ohjaamassa harjoittelua. Vedessä voidaan harjoitella sellaisiakin liikkeitä, jotka olisivat muuten vaikeita tai mahdottomia.

Kuntosaliharjoitukset

Laadimme yksilöllisiä harjoitusohjelmia ja ohjaamme harjoittelua myös kuntosalilla. Näin varmistutaan siitä, että liikkeet tehdään oikein ja harjoittelu on jatkossa helppoa myös itsenäisesti. Tarjoamme myös personal training -palveluja.

Kuntotestit

Kuntotestauksella voidaan kartoittaa työkykyä tai saada tukea kuntoilun aloittamiseen. Suoritamme kävelytestejä, lihaskuntotestejä sekä tasapainotestejä. Tulosten pohjalta voidaan laatia yksilöllinen suunnitelma kunnon kohentamiseksi.

Apuvälinearvioinnit

Apuvälineillä voidaan parantaa toiminta- ja liikuntakykyä huomattavasti. Arvioimme asiantuntevasti, millainen apuväline voisi helpottaa liikkumista tai edistää toimintakykyä arjen tilanteissa.