”Jos osaa ja ymmärtää sen läpikotaisin, näkee ja ymmärtää paljon muutakin.” – Vincent van Gogh

Vyöhyketerapiaa ja kinesioteippausta Lieksassa

Fysio-Leenan palveluihin kuuluvat myös mm. fysioterapeutin konsultaatio, opiskelijaohjaus, vyöhyketerapia ja kinesioteippaus. Meiltä saat myös lahjakortteja vaikkapa hierontaan tai personal trainerille. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä paikalla Lieksassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotikäynnit

Teemme fysioterapiakäyntejä tarvittaessa esimerkiksi asiakkaan kotiin, kuntosalille, uimahallille sekä työpaikoille, palvelutaloille, päiväkoteihin ja kouluihin. Kotikäyntejä teemme Lieksan alueella.

Fysioterapeutin konsultaatio

Tarjoamme konsultointia sekä yksittäisille asiakkaille että ryhmille. Teemme erilaisia tutkimuksia ja lausuntoja. Myös fysioterapiaan liittyvät luennot ja esitelmät onnistuvat joustavasti Lieksan seudulla.

Opiskelijaohjaus

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja ohjausta sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Opiskelijaohjauksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattiosaamista ja tukea tämän ammatillista kasvua.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään henkilön heijastepisteitä. Terapia avaa tukkoista kehoa ja vapauttaa energiaa. Hoidot auttavat sinua rentoutumaan kiireisen arjen keskellä. 

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleensä kivun lievitykseen, nivelliikkuvuuden lisäämiseen ja liikkeen ohjaamiseen. Kinesioteipillä voidaan myös tukea niveltä toiminnallisesti tai ohjata sitä toimimaan mekaanisesti oikein. Sopii harjoittelun tueksi tai osaksi kuntoutusta.

Lahjakortit

Lahjakortti ilahduttaa varmasti saajaansa. Kauttamme saat lahjakortit esimerkiksi rentouttavaan hierontaan tai personal trainerille. Kysy lisää!

Tukisukat tilauksesta

Meiltä voit halutessasi tilata myös tukisukat, kysy lisää henkilökunnaltamme.