Fysioterapia

Fysioterapiakäynti koostuu haastattelusta ja fysioterapeutin tutkimuksesta jonka perusteella suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa sopiva hoitomuoto.

 

Tavoitteeksi asetamme hyvinvointisi, toimintakykysi tai liikkumisen parantamisen. 

 

TULES fysioterapia voi olla esimerkiksi nivelien kiputilojen hoitoa sekä  leikkauksen tai trauman jälkeistä kuntoutusta. Hoitomuotoina toimivat

asiakkaan neuvonta, ohjaus, terapeuttinen harjoittelu sekä erilaiset käsittelyt.

 

Hieronta 

Hieronta on pehmytkudoksien hoitomuoto. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kivun lievittämiseen, lihasten huoltoon tai yleiseen rentoutumiseen. 

 

Hieronnalla voidaan hoitaa lihasjännityksiä ja lihaksistosta löytyviä kiputiloja mekaanisen käsittelyn eri tekniikoilla. 

 

Personal Trainer ja Ravintovalmennus

 

Personal Trainer tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

 

Halusitpa sitten nostaa peruskuntoa, pudottaa painoa, lisätä voimaa tai tehdä elämäntaparemontin niin olemme oppaanasi.

 

Laadimme sinulle yksilöllisen ohjelman toiveesi ja tarpeesi huomioiden. Toimipisteellämme on pieni harjoitussali jossa voit harjoitella rauhassa.

 

Personal Trainer on käynyt Suomen Terveysliikuntainstituutin järjestämän fysioterapeuteille suunnatun koulutuksen (physiotrainer). Näin ollen fysioterapeutin ja personal trainerin työt kulkevat käsi kädessä koko yhteistyön ajan ja TULES vaivojen ennakoiminen on mahdollista huomioida jo varhaisessa vaiheessa.